Reacties

Zeilimpressie Lesbos Psara Chios — 1 reactie

 1. De herfst doet zijn intrede met kille regen en gele blaadjes. Gelukkig met een zonnige dag hier en daar waar ik dan ook echt heel blij mee ben. Als ik dan deze foto’s zie en jullie verhalen lees, ooooh, wat lijkt me dat nu heerlijk.
  Hoi Otto, is dat niet ontzettend toevallig dat ik Emmie ken en zij jullie zo goed kent? Wat leuk om jullie zo gelukkig en vrij op de foto’s te zien. Echte geluksvogels.
  Ik weet nog goed dat je in Frankrijk was bij Frans en ook mijn huis bezocht. Was heel gezellig, daar heb ik goede herinneringen aan. Marion was er ook een keer, het komt langzamerhand allemaal terug.
  De dochter van Frans heet ook Luna, is dat toevallig?
  Ik zal hem weer eens bellen en Erik vraagt of ik met hem wil zeilen. Maar het kwam er nog niet van. Blessure aan mijn been hield me rustig de afgelopen zomer, contemplerend over lange zwemtochten, wandelingen en danspartijen.
  Alles op zijn tijd.
  Fijne vakantie nog en ik hoor alle verhalen zondag van Emmie!
  Veel liefs,
  Catherina