Reacties

Lesbos — 7 reacties

 1. Otto, beste, lieve vriend. Prachtig, wat ben ik blij voor jullie (en ook een klein beetje jaloers natuurlijk) dat jullie weer eens “echt leven”, genieten van al het moois dat er op de wereld is. Zeilen op de Griekse eilanden‼️
  Ja prachtig toch, die vrijheid, die ruimte, de natuur, de zon, de zee, de wind, de sterren en ook de gezelligheid + de nodige (ont)spanning en steeds weer nieuwe belevingen. En nu ook naar TAVARI en Panioti, het kan niet op.

  Ja, op deze manier kunnen wij, Marijke en ik ook een beetje meegenieten. Jullie moeten nu wel hele mooie verslagen schrijven + spannende verhalen en foto’s.
  Heel veel liefs ook voor Marion en haar vriendin. “Geniet de dag”. En breng mijn groeten over naar mijn broer Akul en zijn vrouw Asmi.
  Ook namens Marijke
  Liefs, Kees

  • Lieve Otto, hoe kan dat nou? Mijn broer heet toch Sybrand? Ik begrijp het niet⁉️⁉️‼️❤️
   Liefs
   Kees

 2. Wat een prachtig verhaal Otto! Dit is te mooi om waar te zijn. Ik zie het allemaal weer voor me, die prachtige baai met Apothikes als tussenstop. En ook de indrukwekkende/luxe jachthaven in Mytilini, waar ik verleden jaar op 29 september vóór mijn vliegreis terug naar België nog een laatste keer ronddwaalde… met die geweldige herinnering aan onze zeilreis samen.
  Na verleden week in Zeeland enkele dagen te hebben rondgedoold met mijn Scapha, en zo van de laatste mooie dagen samen met Els te hebben genoten, gaat onze boot er tegen de winter uit voor een grondige onderhoudsbeurt en een “droogperiode” van het onderwaterschip van enkele maanden.
  Ik wens jullie een behouden vaart met rustig zeilweer en een heerlijke nazomer in de Griekse wateren!
  Cornelis en Els

 3. Jonges! Geweldig weer dat jullie het avontuur begonnen zijn. En mochten die spullen echt gratis mee van Transavia? Hulde voor die actie.
  Philip en ik zijn trouwens vanaf woensdag 16 Sept ook in de contreien: 14 dagen Kreta, in het jou ook bekende huis in Topolia. We zullen niet alleen maar vakantie hebben, ook moeten we allerlei bespreken en regelen in verband met de ws op handen zijnde verkoop van het huis. Helaas, er wordt nu op geboden en we denken dat het ook maar moet gebeuren.
  Komen jullie binnen die 14 dagen op Kreta? Dan kunnen we toch vast iets gezelligs afspreken!
  Hou ons op de hoogte,
  Liefs, Denise

 4. Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat en dat er uitzicht begint te komen in de situatie van de vluchtelingen daar. Een behouden vaart gewenst en veel liefs aan Akul en Asmi.
  Srajan en Pratito

 5. Dag lieve Otto en Marion,
  Fijn om zo toch jullie verhaal te ‘horen’ en zo mee te beleven, ook heel fijn het verslag over de vluchtelingen en dat jullie een extra koffer met spullen voor hun hebben meegenomen! Veel liefs van Bhavita ook aan Akul en Asmi xxx
  ps heb net Henk gezien Willem Hulsegge en de Hobbitstee bezocht waar nu vele leuke jonge mensen wonen!! er wordt gewerkt aan een 50 jaar feest en ze willen dit keer juist meer weten van de oude Hobbits’ en vooral natuurlijk van Otto
  xx bhavita/klaske

 6. Lieve Emmie!

  Thank you for your long and heartfelt story about Mitilini, the residents and their meeting with the refugees! I just read it aloud to Akul.

  Greetings to all of you on the Luna and we are looking forward to read more!

  Liefs van Asmi en Akul