Reacties

Huis voor de ziel — 6 reacties

 1. Ja dankje Emmie,
  Dankje voor jouw uitvoerige verslagen – ja‼️Ja het is zoals je het beschrijft – een waarlijk paradijsje‼️ Je roept bij mij warme herinneringen op – van het plekje van mijn broer en Asmi. .Bedankt. Hebben jullie ook nog in het Strobalenhuisje geslapen❓ Genoten van de zonsondergang en de stilte en ruimte tijdens de avondmeditatie op het meditatieplatform❓ En de stilte en pracht van de zonsopkomst – Ja prachtig.
  Nogmaals bedankt voor jouw uitvoerige verslagen
  Ik wens jullie een behouden vaart
  Mooiloop
  en veel liefs
  Kees en Marijke

 2. dag Kees,

  wat leuk je reactie te lezen. Kom net terug in A’dam, dus moet even naar de zeilblog, voor een zacht afscheid op afstand!

  Als antwoord op je vraag of we in het strobalenhuisje hebben geslapen: Nee. En ook niet genoten van de zonsondergang én opkomst! We wilden voor het donker weer bij de Luna zijn. Was ook fijn weer terug aan boord te zijn, maar het lijkt me zalig om er eens te slapen en de dag in nacht te zien overgaan. Misschien ooit in de toekomst!

  hartelijke groeten, Emmie

 3. Goedemorgen Marion Otto en vriendin,

  Twee maal mocht ik al een reisverslag ontvangen. Beiden keren ervaar ik dat als een klein cadeautje.
  Wat kunnen jullie allemaal heerlijke reisverslagen geven en dan omlijsten met de mooiste foto’s. Het is net alsof ik erbij ben, maar gelukkig op afstand want ik heb beslist geen zeebenen. De foto van Lesbos met de oranje gloed in de verte ! Tja…..dat doet wat met je…
  Maar ook de prachtige natuur, de watsu sessie, heel goed beschreven haha die Marion We zijn blij dat je toch weer zin had om boven te komen!!!….jullie blije gezichten, de gemoedelijke sfeer, de rust de eenvoud, mmmmmm….. Wat een RIJKDOM.
  Voor alle 3 wensen wij jullie een hele fijn vakantie toe .
  Genietend van alles en elkaar !!

 4. Hello, Otto and Marion on the Luna and Emmie back in Amsterdam! Vrienden voor het leven!

  We were very touched by the beautiful story and pictures of Emmie about your visit in our place,specially about the Watsu experience! And, yes ,we like the idea of a future stay in the strawbalehouse and sunset/sunrise on the platform -welcome anytime!

  Love Asmi and Akul

  Asmi and Akul

 5. What a great reaction, Asmi and Akul! Thank you. Lovely to look forward to a new meeting in future at your beautiful place.

  The watsu experience worked through for days. When we were calmly rolling on the waves with the Luna, it immediately came back. Very strong and special.

  love, Emmie